Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα προϊόντα με θέμα το Halo franchise από την Razer

*
Η Razer, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες gaming περιφερειακών, συνεργάζεται με το Halo για την κυκλοφορία νέας σείρας hardware με θέμα το γνωστό franchise. Η ανακοίνωση έγινε σήμερα από το επίσημο λογαριασμό της Razer στο Twitter. Τα περιφερειακά αυτά θα είναι διαθέσιμα για το Xbox και το PC, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ποιά ακριβώς θα είναι αυτά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποθέσουμε με βάση τις 2 προηγούμενες συνεργασίες της Razer.

Η πρώτη, που αφορά το Overwatch, έφερε ένα headset και ένα mouse mat με το σχέδιο του Lucio. Η δεύτερη, που αφορά το Star Wars, έφερε ένα Kraken headset, BlackWidow Lite keyboard, Atheris mouse και το Goliathus mouse mat στα χρώματα των Stormtroopers. Θα πρέπει λοιπόν να κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε τι θα προσφέρει η Razer.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*